Tandheelkundig toerisme in het hart van Boedapest: Hoogwaardige kronen, implantaten en laserbehandeling met geavanceerde CT-scan diagnostiek

Ontdek ons bekwame tandheelkundige team in Boedapest, met meer dan 15 jaar ervaring! Wij bieden uitgebreide tandheelkundige diensten, met de nadruk op behandelingen van hoge kwaliteit en volledig mondherstel. Vertrouw uw glimlach toe aan onze toegewijde professionals

CAD/CAM-technologie

Snelle kroonproductie binnen enkele uren met behulp van nauwkeurige computerondersteunde ontwerp- en productietechnieken.

Laser Tandheelkunde

Veelzijdig voor endodontie, parodontologie en chirurgie, voor een efficiëntere behandeling en meer comfort voor de patiënt.

Microscopische Wortelkanaalbehandeling

Gedetailleerde zichtbaarheid voor complexe behandelingen, verbetert succespercentages en behoudt de tandstructuur

Snelle Protheses

Tandprotheses vervaardigd in enkele uren met hoge esthetische en precisienormen

Tandheelkundig Toerisme

Ervaar de voordelen van tandheelkundig toerisme bij ons, waar u tandheelkundige zorg van wereldklasse kunt combineren met de schoonheid en cultuur van Boedapest, en dat alles tegen een betaalbare prijs.

Alles op Één Plek

Uitgebreid behandelingsaanbod inclusief kronen, bruggen en implantaten, biedt oplossingen voor diverse tandheelkundige behoeften

Begin vandaag nog met uw tandartsreis!

Uw tandheelkundige reis stap voor stap De eerste stap is om contact met ons op te nemen voor een gratis tandheelkundig behandelplan. Om een behandelplan te krijgen, kunt u ons een panoramische tandheelkundige röntgenfoto sturen en uw verwachtingen uitleggen. Onze tandartsen zullen dan een gedetailleerd behandelplan voor u opstellen. U kunt ons ook bezoeken in...
Atila Kizur

Allereerst zeer zacht, voorzichtig, vriendelijk en zeer professioneel personeel!!! Een pijnloze wortelkanaalbehandeling/extractie! Het was een genoegen om patiënt te zijn! ... en ik ga terug 😁

Soma Ludas

Extreem aardige mensen en snelle service!

Gábor Puska

Örülök, hogy Gregus Vanda doktornő a fogorvosi szakmát választotta! Kedves, hozzáértő és ráadásul sikeresen kiűzte belőlem az általános iskolai fogászati kezelésekből fakadó traumáimat! 😀

Károly Göbölyös

De plek is mooi, schoon, modern en gemakkelijk toegankelijk. De artsen waarmee we in contact kwamen zijn allemaal vriendelijk, grondig en professioneel! Met een maximaal bod van 5*

András Bánki

Ik ga er niet graag heen 😀 omdat het een tandheelkundige ingreep is, maar ik ben hysterisch, omstandig, lijdzaam met me mee, maar ik ben helemaal tevreden en dat is het grote woord! Iedereen kan met een gerust hart naar Dr. Vanda gaan!!! Ze legt alles uit, je kunt haar alles vragen! Heel erg bedankt en nog eens bedankt!

Katalin Varga

Ik kom hier al 10 jaar (verstandskiezen verwijderen, jaarlijks tandsteen verwijderen) en ik ben altijd tevreden.

Foucart roxaan

Mijn ervaring was fantastisch. Na verschillende offertes in Frankrijk voor 5 implantaten en torenhoge prijzen van €12.000 tot €18.000 zonder botstaking. Ik kon me een dergelijk bedrag niet veroorloven. Dus ging ik naar Hongarije en wat schetste mijn verbazing: 5 implantaten voor 6000 euro en dan heb ik het nog niet eens over het materiaal dat ze hebben: Het afdrukken van de 3D-kroon is perfect, net als het resultaat. Alles is recent en modern, net als de kliniek.

Eminente akkoorden

Een zeer professioneel team, ze zijn netjes en vriendelijk! Je kunt gemakkelijk je oude angsten vergeten! Eerlijke prijzen en een rustgevende omgeving met schilderijen.

  • Mondonderzoek, oncologische screening €45
  • Panoramische röntgenfoto €40
  • Keramische kroon E-max Ivoclar CAD/CAM (in 1 uur) €400
  • Implantaat ICX (Duits) €450
  • Landhoofd ICX €180
  • Kroon E-max CAD/CAM, op ICX geschroefd (kroon+abutment) in 1 uur €550

Onze diensten bij Dental Palace

Ontdek onze tandheelkundige diensten in Boedapest: Kronen, Implantaten, Laserbehandeling, Endodontie en Prothetiek – Uw pad naar een gezondere, stralendere glimlach

CBCT-scan diagnose

Precisie met CBCT-scans – Transformatie van tandheelkundige diagnostiek

Implantaten en chirurgie

Een behandeling met tandheelkundige implantaten geeft u het plezier, het comfort en de esthetiek terug die u verloren hebt.

Wortelkanalen

Endodontie: Tanden behouden, pijn verlichten

Tandextractie

Ons uitzonderlijke en ervaren personeel is toegewijd aan het verbeteren van de tandheelkundige gezondheid van onze patiënten en het verbeteren van hun glimlach.

Tandvullingen

Tandvullingen van composiet: Naadloos herstel van je glimlach.

Mondhygiëne

Ons uitzonderlijke en ervaren personeel is toegewijd aan het verbeteren van de tandheelkundige gezondheid van onze patiënten en het verbeteren van hun glimlach.

Behandeling onder de microscoop

Tandvullingen van composiet: Naadloos herstel van je glimlach.

Levenslange Retainer

Houd uw glimlach perfect met onze Retainer. Het is essentieel voor het behoud van de uitlijning van uw tanden lang na de behandeling.

Tandheelkundige laserbehandelingen

Ervaar minder ongemak en sneller herstel met onze geavanceerde laserbehandelingen. Onze lasers zijn ideaal voor zachtweefselprocedures en garanderen nauwkeurige resultaten met minimale downtime.

Whitening

Ons uitzonderlijke en ervaren personeel is toegewijd aan het verbeteren van de tandheelkundige gezondheid van onze patiënten en het verbeteren van hun glimlach.

Ontmoet onze specialist

Ontmoet ons zeer bekwame tandheelkundige team in Boedapest met 10 jaar ervaring en expertise in endodontie, implantaten, kronen en protheses. Wij zijn hier om u hoogwaardige tandheelkundige zorg te bieden en blijvende glimlachen te creëren.